Gerrits

 


Elsenpas 1
6641 KM Beuningen
Tel: 024-6772227

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Westfalia-Surge

Westfalia
Premium Big Boy SM


Op het gebied van computergestuurde vokken van kalveren heeft Westfalia de juiste oplossing, een computergestuurde drinkautomaat.
De Premium Big Boy SM verwarmt met een vermogen van 3,8 kW. De warmtewisselaar werkt met een volledig automatische waterpomp die door een spoelmiddeldoseerpomp wordt gereinigd.
Andere voordelen van deze drinkautomaat zijn een roestvrijstalen melkpomp en een vliegenscherm.
Er zijn 2 versie te leveren namelijk enkel melk of de combinatie van melk en poeder.
surge is door haar grote mate van deskundigheid en vooruitstrevende technologie is de marktleider op het gebied van melkwinning.
Servic en technologie zijn de belangrijkste faktoren voor de melkproduktie.

 

 

 

 

Premium Boy SA

De Primium Boy SA is een stand-alone drinkautomaat met een onderhoudsvriendelijk design. De effen oppervlakken kunnen gemakkelijk gereinigd worden en de roestvrijstalen bodem beschermd de drinkautomaat tegen corrosie. Het mixerafloopventiel zorgt voor een optimale hygiëne. Dit ventiel zorgt voor een betrouwbaar weglopen van het spoelwater, koude dranken of de resterende porties in de mixer.
Het bereiden van koude dranken wordt vermeden door het begrenzen van de minimum temperatuur, dit voorkomt dan weer diaree bij de kalveren.
Te gebruiken naar gelang de uitvoering enkel verse melk, enkel poeder of een combinatie hiervan.

 

 

 

 

 

 

Techniek op de melkplek

Met WestfaliaSurge componenten is het mogelijk om zelf uw melkstel samen te stellen. Geen koe is hetzelfde dus ook geen uier. Daarom is de uier-geometrie van de veestapel bepalend voor de samenstelling van het melkstel.

 

 

 

Classic 300


De Classic 300, altijd passend voor uw koe. Met dit melkstel verbeterd u het melken bij een stabiel, gering vacuüm, zonder luchtslangen bereikt u een minimalistaie in vacuumverschillen. Tevens ontziet hij de uier bij de hoogste melkstroom. Het is een uitgebalanceerd melkstal dat de melk afvoert zonder omwegen.

Het is ergonomisch in gebruik dankzij de compacte vorm.

 

 

 

 

 

 

 

Classic 300 E

De classic 300 E is een melkstel met een geoptimaliseerde ondersteuning. Daarom is die geschikt voor de jonge veestapel.
De achterstemelkinvoernippels staan veel nauwer en onder een andere hoek.
Onvolkomenheden tijdens het melken zoals lucht zuigen of het noodgedwongen kruislings aansluiten van bekers behoren hiermee tot het verleden. Soepel melken betekent beter en sneller melken en minder problemen. Door de vorm van het melkstel is er een gunstige stroming van de melk in het verzameldeel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top

 

 

Rotor Global 90

De AutoRotor Global 90 is een nieuwe melkcarrousel die het melken een stuk eenvoudiger maakt. De aandrijving van de carrousel bestaat uit een Twin-drive aandrijving, een robuuste hydraulische aandrijving met speciaal nieuw ontwikkelde aandrijfwielen verbeteren de krachtoverbrenging. De onderhoudsvrije loopwielen zorgen voor een geruisloos draaien van de carrousel.