Top


Gerrits

 


Elsenpas 1
6641 KM Beuningen
Tel: 024-6772227

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nilfisk-Alto

Nilfisk Alto is marktleider op het gebied van professionele reinigingsapparatuur, waaronder hogedrukreinigers, zuigsystemen, vloerreinigingsapparatuur, voor industrie en bouw maar ook voor huis en tuin.

Nilfisk-Alto E140.1

De nilfisk-Alto E140.1 is een ideale hogedrukreiniger voor al uw reinigingswerk rond uw huis. Door zijn compacte rechtopstaande design waarborgt hij een hoge mobiliteit, en voltooid u uw reinigingswerk snel en gemakkelijk. De bijbehorende benodigdheden zijn makkelijk op te bergen, en de hogedrukslang kan makkelijk opgerold worden op de geintegreerde slangenhaspel.
De Nilfisk-Alto E140.1 is uitgerust met een betrouwbare inductiemotor, die een lange levensduur bied.
De hogedrukreiniger is uitgerust met het Click & clean sproeierconcept waardoor u snel en gemakkelijk van sproeier kunt wisselen.
Voorzien van een drukregeling en een automatische start/stop
.

 

 

 

Nilfisk-Alto Poseidon 2-28XT

De Poseidon 2 koudwaterhogedrukreiniger, is een compacte hogedrukreiniger die speciaal ontwikkeld is voor de semi- professionele reingingswerkzaamheden. Bijvoorbeeld bij aannemers of in kleine fabrieken. Maar is tevens goed te gebruiken in de verhuur. De hogedrukreiniger is voorzien van 3 roestvrijstalen plunjers, en heeft een watercapaciteit van 520 L/u.

De Poseidon 2 is voorzien van een ergo 1000 spuitpistool, een geintegreerde slangenhaspel en turbohamer terwijl de XT uitvoeringen zijn voorzien van een spuitlans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nilfisk-Alto Poseidon 5

De poseidon 5 is de ideale partner voor koudwaterreinging in alle sectoren, een middenklasse hogedrukreiniger met een laag geluidsniveau.
Deze is te leveren in zowel een wissel- als krachtstroomuitvoering. Ideaal voor de meeste reinigingswerkzaamheden die een hoge werkdruk en watercapaciteit vragen.

Alle bedienings en aansluitcomponenten zoals aan/uitschakelaar, reinigingsmiddelendosering, druk/wateropbrengstregeling en koppelingen zitten op één plaats, en zijn gemakkelijk te bedienen.

 

 

 

 

 

 

Nilfisk-Alto Neptune 5

De profesionele oplossing in het reinigen met warm water of stoom voor middelzware werkzaamheden. Het geluidsniveau wordt enorm verlaagd door de 1450 toeren per minuut pomp unit. Vijf goedzichtbare LED's bewaken eenvoudige functies en de ingebouwde diagnosemodule geeft waar nodig informatie in het temperatuursvenster over de bedrijfscondities. Deze reiniger is voorzien van een KDS-reinigingsmiddelensysteem met een zelfreinigend ventiel en bied de keuze tussen reinigingsmiddel A of B, en regeling van de concentratie.
Continu automatische doorspoeling voorkomt verstopping of vermenging van de reinigingsmiddelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nilfisk-Alto Poseidon 7

Dezelfde hogedrukreiniger uit de serie poseidon maar dan weer een slagje groter. Deze is uitermate geschikt voor de agrarische en industriële sector. Een watercapaciteit van 1200 L/u. met een pompdruk van 170 Bar. De Nilfisk-ALTO POSEIDON 7 is voorzien van een heavy-duty C3 motor-pompunit met een hoge watertoevoertemperatuur van maximaal 85°C - voor het werken met voorverwarmd water en een additioneel ontvettingseffect.
Het geheel is geplaatst op een RVS frame.
Nilfisk-Alto Attix 3

De ATTIX 3 is een nieuwe mogelijkheid voor nog meer zuigkracht in een compacte en flexibele oplossing. Fluisterstil, klein en mobiel, maar met dezelfde overtuigende zuigkracht als de ATTIX 5.

enkele kenmerken: fluisterstil, ergonomische en een stevige transporthandgreep, houder voor kabel en toebehoren.