Gerrits

 


Elsenpas 1
6641 KM Beuningen
Tel: 024-6772227

 

 

 

 

John Deere

John Deere , de leverancier voor de perfekte lijn in tuin en park machine's waaronder handmaaiers, handmaaiers met achteropvang, tuintrekkers, frontmaaiers, dus zeker voor iedere toepassing wel een produkt dat bij u past.

 

 

R40-serie

Een kleine machine die grote prestatie levert dankzij het turbosysteem, de 4 takt motor, 2,9 kW (4pk) zorgt voor een snelle start. Te leveren in zowel benzine als elektrisch aangedreven motor.

Leverbaar tot een motorvermogen van 5,5 pk en een maaibreedte tot maximaal 52 cm

 

 

 

 

 

100 serie

Een krachtige machine voor een lage prijs, met een duurzaam volledig gelast frame, een frontas van gietijzer, en een UV bestendige motorkap. Een machine die speciaal gebouwd is voor een langere levensduur.
U kunt kiezen tussen maaibreedtes van 107 tot 122 cm. De maaihoogte is moeiteloos instelbaar.

Optioneel leverbaar met:

 

 

 

 

 

 

 

 

de F serie Frontmaaiers

De frontmaaiers van de F serie zijn snelle en uitstekend wendbare grasmaaiers. Het praktische van deze maaiers is dat het maaidek vrijwel verticaal kan worden gezet zodat hij uitstekend schoon te maken en gemakkelijk te onderhouden is.

Doordat de motor achterin geplaatst is heb je een optimaal zicht naar voren.

 

 

 

 

 

 

 

LX serie en de GX serie

Natuurlijk heeft John Deere ook aan de zwaardere klussen gedacht. Voor grotere tuinen is de LX en de GX serie ontworpen.
Met de standaard cruise control kunt u uw snelheid vooruit constant houden zonder uw voet te gebruiken. Een ideale oplossing voor het maaien van grote oppervlakten.

Leverbaar tot een maailbreedte van 137 cm.

 

 

 

 

 

 

Top