Top


Gerrits

 


Elsenpas 1
6641 KM Beuningen
Tel: 024-6772227

 

 

 

 

Echo

Echo is wereldwijd toonaangevend op het gebied van motorgereedschappen die in de openlucht gebruikt worden. De tweetakt motoren zijn geproduceerd voor langdurig gebruik door profesionele gebruikers, en hebben een laag vibratie en geluidsniveau.
Alle tweetaktmotoren van echo hebben een innovatief i-start systeem. Met dit systeem starten deze motoren absoluut de eerste keer met 90 % minder inspanning.

 

 

 

 

Echo kettingzagen

Kettingzagen van Echo hebben een lange levensduur, maximale betrouwbaarheid, en optimale prestatie. Elk type is voorzien van een automatische kettingrem.
De zijdelingse toegang tot de kettingspanner maakt het mogelijk om de ketting snel af te stellen.
Gasklep en gasklepvergrendeling voorkomt ongewild inschakelen van de kettingzaag.
Alle modellen hebben een automatische kettingsmering.
Afhankelijk van de type zijn ze te leveren met zaagbladen en ketting van 30 tot 60 cm

 

 

 

 

 

 

 

Bosmaaiers

Echo bosmaaiers zijn ideaal voor het snoeien van kreupelhout, lichte heesters en zelfs kleine bomen. Door hun minimale vibraties en geluidsniveau kan er langer met maximaal vermogen mee gewerkt worden.
De tandwielkast is met precisie ontworpen en is voorzien van een makkelijk en snel uitwisselbaar snijblad, met een beschermingkap tegen rondvliegend snoeimateriaal.
De SMR330U is de meest verkochte bosmaaier van Echo.

 

 

 

 

 

 

Multi-tool

Het Echo Multi Tool systeem maakt het mogelijk om zelf uw gereedschap samen te stellen. Op de 23,6 cc Echo motor, die aangesloten is op een halflange aandrijfas, kunt u zelf elk hulpstuk plaatsen.
U bespaart dus geld door steeds dezelfde motor te gebruiken.

Te gebruiken hulpstukken: bv trimmer, cultivator, kantensnijder, veger, snoeiapparaat, ontmosser of de snoei en heggeschaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heggenscharen


Het assortiment heggenscharen is een van de grootste, en krachtige technologie voor moeiteloze met betrouwbare prestaties.
Deze heggenscharen zijn gebouwd voor professioneel gebruik en kunnen bij particulieren heel lang meegaan.
Het 75 cm lange enkelzijdige snijmes met ingewerkte steun zorgt voor een verzorgde snijprestatie.

 

 

 

 

 

 

Bladblazer

De hand- of rug gedragen bladblazers van Echo zijn toonaangevend in de markt, en hebben een laag geluidsniveau. Speciale fluistermodellen zijn leverbaar voor werkzaamheden in woonwijken en in de buurt van scholen.
De bladblazer is voorzien van een 63,3 cc 2-taktmotor met een elektronische ontsteking.
Deze levert een luchtvolume van maximaal 1200m3/h met een maximale luchtsnelheid van 94 m/sec waardoor hij een van de krachtigste bladblazers ter wereld is.