Gerrits

 


Elsenpas 1
6641 KM Beuningen
Tel: 024-6772227

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dab waterpompen

Al meer dan 30 jaar staat Dab wereldwijd bekent om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van waterpompen. Dab levert drukverhogende pompen, pompen voor verwarming en koeling, zelfaanzuigende pompen, dompelpompen en centrifugaalpompen.

 

 

Aquajet en Aquajetinox automatische pomp

Automatische hydrofoorgroepen uitermate geschikt voor huishoudelijke toepassingen of in kleine installatie's in industrie, landbouw, en voor hobbydoeleinden. Deze groep bestaat uit een zelfaanzuigende electropomp van het type JET, membraamvat, drukschakelaar voor het automatisch functioneren, manometer compleet gemonteerd. Het vat heeft een inhoud van 20L. Heeft een opbrengst tot 5,3m3/h en een opvoerhoogte van 61m. Maximale bedrijfsdruk 8 bar.

 

 

 

 

 

 

Jet zelfaanzuigende pomp

Zelfaanzuigende centrifugaalpomp met uitstekende aanzuigcapaciteit, ook bij aanwezigheid van luchtbellen. Uitermate geschikt voor watertoevoer in woningen, kleine landbouw, tuinieren en bij toepassingen waar een zelfaanzuigendefunctie vereist is. Pomphuis en motorsteun geheel uit gietijzer. Waaier, leidapparaat,venturibuis en zandfilterf uit technopolymeer. De slijtringen zijn van roestvrijstaal. Mechanische dichting van grafiet/keramiek, met een uitwendig gekoelde asynchroonmotor. Ingebouwde thermo- beveiliging tegen overbelasting. Ter beveiliging van een driefasemotor is het raadzaam een correct afgestelde motorbeveiligingsschakelaar te gebruiken. Wateropbrengst van 0,4m3 tot 10,5m3 met opvoerhoogte tot 62m. Maximale bedrijfsdruk 6 Bar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top