Top


Gerrits

 


Elsenpas 1
6641 KM Beuningen
Tel: 024-6772227

 

 

 

 

Brouwers Stalinrichtingen

Brouwers is een vooraanstaand Nederlandse ontwerper en fabrikant van hoogwaardige stalinrichtingen. Nieuwe producten worden op proefbedrijven grondig getest op bruikbaarheid en duurzaamheid. Met een grote produktiehal, voorzien van de modernste buig en lasapparatuur is het bedrijf een moderne onderneming op het gebied van metaalbewerking. alle produkten worden aan strenge kwaliteitsnormen onderworpen.

 

Kalverboxen


De euro kalverboxen van brouwers voldoen aan de europese richtlijnen op het gebied van huisvesting van kalveren. De wanden zijn van massief stootvast kunststof (21 mm dik). De bodem bestaat uit losse kunststof planken, die deels met anti-slip profiel uitgevoerd zijn. Het frame is zwaar uitgevoerd, hetgeen extra stabiliteit geeft aan de constructie. Het geheel vernieuwde front is uitneembaar, waardoor men nog gemakkelijker een kalf uit de box kan halen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flexibox

Brouwers Stalinrichtingen heeft met dit doel voor ogen een zwevende ligboxafscheiding ontwikkeld, die flexibel is in zowel verticale als horizontale richting. De flexibox is thermisch verzinkt en gemaakt uit (nieuwe eerste kwaliteit) buis 60,3 mm. Duurzame ophanging van de flexibox met behulp van een zwaar kokerprofiel. Montage is eenvoudig met opschroefbare standpijpen met gietvoet op een bestaande vloer.

 

 

 

 

 

 

 

Voerhekken

Brouwers extra zwaar uitgevoerde zelfsluitende voerhekken zijn voorzien van een geheel nieuw vergerendelsysteem, waarmee ook dieren die tegenstribbelen. Deze hekken kunnen door een druk op de tip-top toets worden opengemaakt.
Door de inwendige vergrendeling in de bovenliggende bedieningsbuis zijn de Tip-Top voerhekken boven glad afgewerkt, zonder uitstekende delen. De voerhekken zijn geluidsarm, oor(merk)vriendelijk en standaard voorzien van een veelvoudige bediening. De Tip-Top voerhekken zijn standaard uitgevoerd met een bovenkopgat.