Westwood

Een solide en betrouwbare tuinmaaier van Westwood levert u vele voordelen. Onder de geluidsisolerende motorkap ligt een krachtige motor, die een buitengewone en veelzijdige prestatie kan leveren. Hieronder een gedeelte uit het tuin en parkprogramma van Westwood dat we u kunnen aanbieden.


Gerrits

 


Elsenpas 1
6641 KM Beuningen
Tel: 024-6772227

 

 

 

 

 

 

S-serie

De S serie bestaat uit tuintractors uitgerust met een eencilinder motor.
Alleen de S 1300 is uitgerust met een handbediende transmissie, alle andere modellen zijn uitgerust met een hydraulische transmissie voor een eenvoudige en traploze snelheids-regeling.

Met een maaibreedte van 91 tot 97 cm een maaier die uitstekend geschikt is voor tuinen tot 2000 m2

 

 

 

 

 

 

 

 

T-serie

Voor een krachtigere machine heeft Westwood de T serie ontworpen. Deze uitvoeringen zijn allen uitgerust met een krachtige twee cilinder motor en is te leveren in een 16 pk en 18 pk uitvoering.

Deze serie is ontworpen voor grotere tuinen, en heeft een maaibreedte van 97 tot 122 cm.

 

 

 

 

 

 

 

V-serie

De V serie is de krachtigste machine die Westwood in zijn programmma heeft. Deze maaier heeft evenals de T serie een tweecilindermotor maar en is in een 20 pk uitvoering te leveren.

Met 127 cm maaibreedte is dit de maaier met de breedste maaidek.
Alle modellen van Westwood hebben een stuursysteem met kogellagers, hierdoor is hij vingerlicht te sturen en hebben de maaiers een bijzonder kleine draaicirkel.

 

 

 

 

 

 

Accessoires

Alle uitvoeringen en modellen zijn uit te breiden met verschillende accessaires waaronder een gazonveger uitermate geschikt voor in de herfst voor het verwijderen van bladeren.
Verticuteerder voor het verticuteren van u gazon.
Hakselaar voor het versnipperen van takken tot een diameter van maximaal 80 mm.
Mest/zoutstrooier een strooier voor max. 50 kg voor het bemesten van uw gazon

 

 

 

 

 

 

 

 

Top